Uitvaart verzorgen in Zwijndrecht
Uw steun en toeverlaat bij een begrafenis
Een crematie regelen in Zwijndrecht kan met ons
Uw uitvaart voor in de toekomst bespreken kan ook
In Zwijndrecht, 24/7 beschikbaar in geval van overlijden
Uitvaart regelen? Bel ons voor een afspraak!

Uitvaartverzorging in Zwijndrecht

“Vóór u, maar vooral mét u,
om samen de juiste vorm te vinden...”

Een begrafenis of crematie in Zwijndrecht? Harmsma Uitvaartverzorging ondersteunt u. Juist in die tijd wanneer u het wenst of het hardst nodig heeft. Harmsma Uitvaartverzorging begeleid uitvaartdiensten in Zwijndrecht. Wij verzorgen het opbaren bij u thuis of in een rouwcentrum van uw keuze. Doordat wij niet verbonden zijn aan een uitvaartverzekeraar of rouwcentrum, kunnen wij geheel naar uw wens de uitvaart verzorgen.

Harmsma uitvaartverzorging staat u bij met raad en daad in geval van overlijden van uw geliefde. 24 uur per dag zijn wij beschikbaar in Zwijndrecht om u bij te staan. Bij de belangrijke keuzes waar u voor staat bij een begrafenis of crematie geven wij u advies, informatie en praktische ondersteuning. Ook assisteren wij bij keuzes als muziek, bloemen en rouwkaarten. Rouwkaarten worden door ons zelf gedrukt. U kunt dus zelf uw rouwkaart met ons ontwerpen.

Naast praktische hulp kunnen wij ook uw begrafenis of crematie in Zwijndrecht begeleiden. Mw. Harmsma is gecertificeerd ritueel begeleider. Zij kan daarmee ook als spreker tijdens de uitvaart fungeren.
Bekijk direct alle mogelijkheden op onze website.

Een geruststellende gedachte dat alles goed is geregeld.

Wij regelen en verzorgen de uitvaart, waarbij uw wensen centraal staan.