Uitvaartverzorging in Hendrik-Ido-Ambacht
Uw steun en rots in de branding bij een begrafenis
Een crematie regelen in Hendrik-Ido-Ambacht kan bij ons
Uw uitvaart voor in de toekomst bespreken kan ook
In Hendrik-Ido-Ambacht, 24/7 beschikbaar in geval van overlijden
Uitvaart regelen? Bel ons voor een afspraak!

Uitvaartverzorging in Hendrik-Ido-Ambacht

“Vóór u, maar vooral mét u,
om samen de juiste vorm te vinden...”

Een uitvaartdienst verzorgen in Hendrik-Ido-Ambacht? Harmsma Uitvaartverzorging ondersteunt u! Juist in die tijd wanneer u het wenst of het hardst nodig heeft. Harmsma Uitvaartverzorging begeleid de begrafenis of crematie in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij verzorgen het opbaren bij u thuis of in het rouwcentrum van uw keuze. Doordat wij niet verbonden zijn aan een uitvaartverzekeraar of rouwcentra, kunnen wij geheel naar uw wensen de uitvaart verzorgen.

Harmsma uitvaartverzorging staat u bij met raad en daad in geval van overlijden van uw geliefde. 24 uur per dag zijn wij beschikbaar in Hendrik-Ido-Ambacht om u bij te staan in geval van het overlijden van familie of geliefde. Bij de belangrijke keuzes waar u voor staat bij een begrafenis of crematie geven wij u advies, informatie en praktische ondersteuning. Ook assisteren wij bij keuzes als muziek, bloemen en rouwkaarten. Rouwkaarten worden door ons zelf gedrukt. U kunt dus zelf uw rouwkaart ontwerpen.

Naast praktische hulp kunnen wij ook uw begrafenis of crematie in Hendrik-Ido-Ambacht begeleiden. Mw. Harmsma is gecertificeerd ritueel begeleider. Zij kan daarmee ook als spreker tijdens de uitvaart fungeren.
Bekijk direct alle mogelijkheden op onze website.


Een geruststellende gedachte dat alles goed is geregeld.

Wij regelen en verzorgen de uitvaart, waarbij uw wensen centraal staan.