Meldnummer bij overlijden: 078-612 42 00
Wij zijn dag en nacht bereikbaar, waar u ook verzekerd bent.
Lid van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Kosten

Kosten en verzekering

De kosten van een uitvaart kunnen zeer uiteenlopen. Dit is uiteraard afhankelijk van de keuzes die u maakt. Een gemiddelde uitvaart kost tussen de 6.000 en 8.000 euro. Wanneer er gekozen wordt voor begraven liggen deze kosten meestal iets hoger.

U krijgt vooraf een begroting zodat u precies weet waar u aan toe bent. Uitvaartverzekeraars werken vaak samen met een vaste uitvaartonderneming of verzorgen zelf uitvaarten. Daardoor ontstaat bij mensen het idee, dat men verplicht is de uitvaart door die onderneming te laten verzorgen. Niets is minder waar. De complete uitvaart kan door ons op persoonlijke wijze verzorgd worden. Wij zijn daardoor niet gebonden aan bepaalde uitvaartcentra en daardoor heeft u de vrije keuze. Dat geldt voor alle mensen die gebruik willen maken van onze diensten, ook voor hen die verzekerd zijn bij een uitvaartverzekeraar.

Wanneer u dat wenst verzorgen wij ook de administratie van de uitvaartpolissen.

 

 

 

 

 

 

 

Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend alvast een begroting bij ons aan te vragen. Wij maken dan een afspraak met u en bespreken u wensen en de mogelijkheden die er zijn.