Meldnummer bij overlijden: 078-612 42 00
Wij zijn dag en nacht bereikbaar, waar u ook verzekerd bent.
Lid van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Uitvaartverzorging in Dordrecht

Een begrafenis of crematie in Dordrecht? Harmsma Uitvaartverzorging begeleidt en ondersteunt u, juist in die tijd wanneer u het wenst of het hardst nodig heeft. Wij verzorgen het opbaren van uw dierbare bij u thuis of in een rouwcentrum van uw keuze. Doordat wij niet verbonden zijn aan een uitvaartverzekeraar of rouwcentrum, kunnen wij geheel naar uw wens de uitvaart verzorgen.

Harmsma uitvaartverzorging is 24 uur per dag beschikbaar en staat u bij met raad en daad wanneer u geconfronteerd wordt met het overlijden van uw dierbare in de gemeente Dordrecht.

Tegenwoordig is bijna alles mogelijk op uitvaartgebied, qua locatie, catering, vervoer, kisten noem maar op, maar wat past er bij u?

Samen met u gaan wij het afscheid vorm geven, zijn wij uw steun in deze moeilijke dagen, ontzorgen wij en geven wij al onze aandacht aan uw afscheid zodat het ondanks het verdriet ook voor u een mooie en bijzondere dag kan zijn..
Ook helpen wij u bij keuzes als muziek, bloemen en rouwkaarten.

Rouwkaarten worden door ons zelf gedrukt in Zwijndrecht, daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat wanneer dat gewenst is, nog dezelfde dag de kaarten gemaakt en verstuurd worden. Dat kan desgewenst ook op zondag.
Samen met u kunnen we ook een hele persoonlijke kaart creëren, een eigen ontwerp helemaal in de stijl van uw geliefde.

Uiteraard begeleiden wij de uitvaartplechtigheid voor u in Dordrecht, wanneer u dat wenst kunnen wij ook spreken op de uitvaart. Hetje Harmsma is ook ritueel begeleider.

  • Dag en nacht bereikbaar.
  • Niet gebonden aan uitvaartverzekeraars of rouwcentra.
  • Ritueel begeleider, wij kunnen ook spreken bij de uitvaart.
  • In Dordrecht de begrafenis of crematie geheel door ons verzorgd.