Wat kan Harmsma Uitvaartverzorging voor u doen?

“Wij komen wanneer de familie dat wenst...”

De diensten van Harmsma Uitvaartverzorging zijn zeer uitgebreid. Vanaf het vastleggen van uw wensen omtrent uw eigen uitvaart, tot aan het serveren van de koffie bij een condoleance thuis.

Uitvaart compleet geregeld

Wanneer iemand komt te overlijden moet er in een zeer korte tijd een hoop geregeld worden. Wij willen u tijdens zware en droevige dagen veel administratieve taken uit handen nemen. Ervoor zorgen dat deze tijd niet zwaarder wordt dan het al is. Wij verzorgen zowel begrafenissen als crematies.

Uw wensen voor de uitvaart, door ons verzorgd.

Het opbaren bijvoorbeeld: Dit kan thuis, in de kist, maar ook op bed. Of in een rouwcentrum van uw keuze. Doordat wij onafhankelijk zijn, bepaalt u zelf waar u wilt dat uw geliefde opgebaard wordt.
De vorm van de plechtigheid, de muziek, de bloemen: alles wordt aangepast naar uw wensen en die van de overledene.
Op onze website kunt u informatie vinden over de betekenis van bepaalde bloemen. Ook kunt u tips met betrekking tot muziek vinden.

Rouwkaarten kunnen samen met ons uitgezocht of geheel naar uw wens gemaakt worden. Het uitvoeren hiervan hebben wij geheel in eigen beheer. Zo kunnen we u het beste van dienst zijn en efficiënt werken.

Ritueel begeleider

Zelf geen grote spreker? en al helemaal niet op een moment als dit. Wij zijn gecertificeerd ritueel begeleiders.
Rituele begeleiding betekent dat we de plechtigheid (uitvaart) voor een groot gedeelte voor u verzorgen. Wij spreken en kunnen hierbij gebruik maken van verschillende rituelen en symbolen die voor u belangrijk zijn. Dit kan een grote hulp zijn bij het verwerkingsproces.


Een geruststellende gedachte dat alles goed is geregeld.

Wij regelen en verzorgen de uitvaart, waarbij uw wensen centraal staan.